Om bloggen

På denne blog vil du kunne følge Roskilde Kommunes arbejde med at sikre en positiv udvikling, både i Roskilde Kommune som organisation og i det stærke sociale, kulturelle og geografiske fællesskab, som Roskilde Kommune også er.

Når jeg har valgt at præsentere disse emner på en blog, skyldes det en meget grundlæggende erkendelse, som Roskilde Byråd deler på tværs af partiskel. Det handler om, at hvis vi virkelig skal rykke noget og skabe den positive udvikling, så kræver det et godt samspil med alle de mange andre enegagerede kræfter i Roskilde Kommune.

Jeg håber derfor, at du som læser af denne blog vil opleve, at du kommer tættere på overvejelserne i Roskilde Kommune, og at du vil bidrage med de gode ideer, som du har eller får henad vejen til hvordan vi kan sikre en positiv udvikling i Roskilde Kommune.

Bloggen vil præsentere forskellige emner, der alle på en eller anden måde relaterer til udvikling, enten i Roskilde Kommune som organisation eller som lokalsamfund. Det første emne bliver innovation i kommunen som organisation. Læs mere om det her.

Joy Mogensen

Reklamer