Velkommen til en blog om ideer og udvikling i Roskilde Kommune

På denne blog vil du kunne følge Roskilde Kommunes arbejde med at sikre en positiv udvikling, både i Roskilde Kommune som organisation og i det stærke sociale, kulturelle og geografiske fællesskab, som Roskilde Kommune også er.

Når jeg som borgmester har valgt at præsentere disse emner på en blog, skyldes det en grundlæggende erkendelse, som Roskilde Byråd deler på tværs af partiskel. Det handler om, at hvis vi virkelig skal rykke noget og skabe den positive udvikling, så kræver det et godt samspil med alle de mange andre engagerede kræfter i Roskilde Kommune.

Jeg håber derfor, at du som læser af denne blog vil opleve, at du kommer tættere på overvejelserne i Roskilde Kommune, og at du vil bidrage med de gode ideer, som du har eller får henad vejen til hvordan vi kan sikre en positiv udvikling i Roskilde Kommune.

Bloggen vil præsentere forskellige emner, der alle på en eller anden måde relaterer til udvikling, enten i Roskilde Kommune som organisation eller som lokalsamfund. Det første emne bliver innovation i kommunen som organisation. Læs mere om det her.

Jeg ser frem til at høre fra dig:-)

Joy Mogensen, Borgmester

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Om bloggen. Bogmærk permalinket.

Skriv din kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s